Директорът на Локо (Сф) Георги Марков остана доволен от победата на тима му над Черноморец с 3:1. Той изрази надежда, че с този мач отборът ще тръгне нагоре, и че от пролетния дял на първенството “железничарите” ще се завърнат на стадиона си в квартал “Надежда”.

„Локомотив ми хареса и заслужено победихме. И с Литекс играхме освободено, но тогава допуснахме грешки. Сега пак сбъркахме и инкасирахме гол, но се надявам с времето да изчистим тези проблеми. Вярвам, че след Нова година да видим друг отбор. Радвам се, че с всеки мач се справяме все по-добре”, коментира Марков.

Той обаче акцентира и върху предстоящият реванш срещу Черноморец в Бургас.

”Резултатът е добър, но можеше да бием и с 4 гола. Сега трябва да подходим сериозно към реванша, защото за момента нищо не сме направили. Шансовете все още са 50 на 50”, продължи Марков.

“Ние излизаме за победа срещу ЦСКА. Ще видим на мача. Треньорът ще си направи схемата и тактиката за игра. Който е по-добър, да спечели”, коментира бившият бранител на “Левски” за предстоящия шампионатен мач на Локо срещу ЦСКА.

Той не избяга и от най-болната тема за привържениците на Локомотив – завръщането на стадиона в квартал “Надежда”.

“99% ще се завърнем на собствения си стадион през март. Някои ремонти си вървят. Имаше някакви проекти за въжетата. Има ги парите за въжетата. Има 4-5 въжета, които трябва да се подобрят и това е”, завърши Марков.