Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков коментира нулевото равенство с Литекс в днешния мач от "А" група.

"Имахме цел да влезем в първата шестица. Сега е нормално да се борим за по-предни позиции. Виждам го отбора или на трето, или на четвърто място. Това е според мене и възможностите, които имаме. Мисля, че имаме сили за Лига Европа. Може и от четвъртото място да се класираме. От тази година финалистът за Купата не играе. Така че, четвъртото място, ако Лудогорец и спечели Купата, дава шанс.

Труден мач срещу отбора на Литекс. Нормално беше на този тежък терен. Който беше отбелязал гол, щеше да победи. За мен не изиграхме добър мач. По-предпазлив, а да не загубим. Имаше една ситуация през първото полувреме, където футболист на Литекс можеше да получи червен картон, защото контузи Генов. Може би ако имахме късмет, малшанса на Бадема, ударът му беше влязъл, щеше да ни донесе победата. Играхме предпазливо, защото сме срещу отбора на Литекс. Нищо, че загубиха за Купата с 0:5, днес бяха по-мобилизирани и по-концентрирани, заяви Марков.

- Колективът в отбора в момента е много добър. Има разбирателство и може би заради това нещата вървят. Когато има един колектив, всичките са заедно, успехите ще дойдат. За хвърлените бомбички ли...

Като се опишат, то си има наказание за бомбичките. Нормално. Те са едни хлапета там, където седят, хвърлят и се крият после. Какво да направим? Има наредба, няма как."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015