Звездата на Литекс Георги Миланов се появи като резерва при успеха на националния отбор с 2:0 над Япония в приятелската среща, играна вчера в Нагоя. Талантът сподели, че до 2-3 седмици ще има ясното около неговото бъдеще. Както е известно, Миланов най-вероятно ще бъде трансфериран от Литекс в чуждестранен клуб.

"Много труден мач за нас, но започнахме добре, вкарахме ранен гол, поуспокоихме се. Очарован съм от Япония, играха много бърз футбол, контролата беше полезна за нас. Хубаво е, че победихме. Грижеха се много добре за нас, всичко бе организирано на високо ниво, с прекрасна обстановка. Нямам поглед върху Казахстан, но очаквам труден мач. Имат 100-годишнина, ще са надъхани, но ще защитим добре цветовете на България", коментира Миланов за сайта на БФС.

"Относно евентуална промяна в клубната ми принадлежност – да съм жив и здрав, до 2-3 седмици ще има яснота около мен. Желанието ми е да отида в чубина и да се развивам, стига да се получи добра оферта", добави талантът, който стана Футболист на България за 2012 година, както и спечели приза Футболист на футболистите за изминалия сезон в "А" група.