Футболният ни национал Георги Миланов води тренировки по индивидуална програма в Унгария. Местното първенство, както и почти всички останали в Европа, е спряно заради пандемията с коронавируса. Жоро е футболист на местния МОЛ Фехервар.

"У дома съм си. Старая се колкото се мога повече да съм вкъщи. Тренирам или у дома си, или в парка. Старая се да спазвам програмата, която ми е оставена. Нямам информация кога ще бъде първенството. Всяка неделя чакам програмата, която трябва да следвам. Най-важно е здравето на хората", каза Миланов пред "Хоризонт". 

"Трудно ми е да кажа дали има паника в Унгария. Паника не мога да усетя. Улиците на Будапеща са доста пусни. Рядко излизам. Обикновено го правя до парка, където трябва да тренирам. На всеки професионален футболист е трудно да се подготвя сам. Здравето на всеки е най-важното. Футбол ще има, но всеки трябва да мисли за здравето си, както и за това на хората около него. На този етап оставам в Унгария и няма опция да се връщам в България. Спазвам всички препоръки. Всички чужденци са си в Унгария", добави футболистът на МОЛ Фехервар.