ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Георги Миланов е взел решение отново да облече екипа на Левски. 31-годишният футболист провел среща с мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков и двамата са си стиснали ръцете, въпреки че пред халфа имаше оферта и от друг клуб в елита.

Засега не е ясно кога ще бъде обявен първият входящ трансфер на "Герена". Много е вероятно Миланов да започне тренировки със "сините" след прибирането на отбора в София през следващата седмица, но не е изключено да се присъедини към тима и в Правец.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Миланов е силно желан от новия треньор Николай Костов, който вече призна, че се нуждае от опитен футболист в средата на терена и не може да разчита на креативен халф след напускането и на Филип Кръстев. Плюс за наставника е фактът, че бившият национал няма да има нужда от никаква адаптация. Халфът носи екипа на "сините" в продължение на година и половина, изигравайки 52 мача във всички турнири, в които отбеляза осем попадения, а през зимата бе трансфериран в Ал Дафра. В договора му имаше клауза, която гласеше, че при изпадане на тима от елита, то той се прекратява автоматично и играчът става свободен агент.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023