ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият халф на Левски Георги Миланов изненадващо е желан и от Хебър (Пазарджик), научи БЛИЦ. 31-годишният полузащитник останал доволен от офертата, предложена му от оцелелия в елита клуб - 8000 евро месечно възнаграждение.

Миланов преговарял с босовете на пазарджишкия отбор тайно, разкриха пред БЛИЦ запознати с неговите дела.

Той е очарован от методите на работа на Любослав Пенев, който му беше наставник в националния ни отбор.

Миланов е буквално възхитен от професионализма на Ел Голеадор и със сигурност би играл под негово ръководство, особено когато в банковата му сметка постъпват почти 16 хиляди лева на месец.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

В същото време той тайничко се надява, че Левски ще му предложи по-висока сума, за да подсили отбора. "Сините" обаче разполагат с доста по-млади и агресивни футболисти в средата на терена начело с Анди Краев, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили и ветерана Ивелин Попов.

Припомняме, че годината за Миланов никак не бе сполучлива откъм представяне на терена. В последните шест месеца той не вкара нито един гол в Дубай, a отборът му безславно изпаднa от елита.

Престоят му в топлата държава обаче бе изключително изгоден във финансово отношение за него. 

Ако отиде в Хебър, Миланов ще последва примера на Станислав Иванов, който вместо при "сините", отиде в Арда (Кърджали), единствено и само за пари.

Иначе голяма част от футболистите на ЦСКА и Левски парадират с обичта си към тези два велики клуба, но в същото време гледат добре да напълнят джобовете си. Останалото е илюзия. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!