"Получих покана от ръководството и приех да се завърна в Етър. Единствено поисках в Панагюрище отборът да бъде воден от Киряков и Чакъров, за да имам възможност да добия някаква представа отстрани. Разбира се, тепърва ще придобивам детайлна представа за отбора“, коментира за „Велико Търново спорт“ именитият треньор Георги Василев, който от утре се завръща начело на „виолетовите“.

„Не бих искал още да говоря за очаквания и цели, тъй като трябва да се запозная и с нивото на останалите отбори във Втора лига. Треньорският пост е ветровит, но смятам, че за Етър винаги е било много добре да бъде воден от човек от Велико Търново, от човек, който е работил тук. Затова поех и новото предизвикателство“, коментира Георги Василев.

Той поема поста от понеделник и ще изведе отбора за първа тренировка от 16:00 ч. Причината е, че от 18 ч. играят Спартак (Плевен) и Локомотив (София), които ще наблюдава, а повторният дебют на Георги Василев начело на „болярите“ ще бъде именно срещу плевенчани в неделя, 28 август, на стадион „Ивайло“.

Всичко за Втора лига - ТУК