Легендарният вратар на Левски и националния отбор от 90-те години Пламен Николов - Пинко подпомогна каузата „Заедно за Вики“, която има за цел да подпомогне лечението на малката Вики. Детето има поставена диагноза „Морбус Хиршпрунг“, свързана с проблеми на част от дебелото и правото черво.

Със съдействието на Кирил Евтимов Пламен Николов дари за предстоящата томбола екип, подписан от него. С въпросната фланелка четвъртият в света от първенството в САЩ`94 игра на бенефисния мач „20 години по-късно“ в Стокхолм, където се срещнаха отборите на Щвеция и България в римейк от двубоя им за бронза от Мондиала в Щатите. Пламен Николов има и няколко изиграни мача за футболния отбор на Министерство на финансите, като с негово участие "финансистите" нямат загуба. 

Освен екипа на Пинко, в томболите ще бъдат разиграни и няколко бутилки български вина. Една от тях е на изба „Бургозоне“, каквото наскоро бе занесена от Евтимов на капитана Челси Гари Кейхил. Също така ще има за награди и няколко маркови бутилки вино, предоставени ексклузивно за благотворителния турнир от Лъчезар Пейков.

До момента съпричастност и подкрепа към двегодишната Виктория Георгиева са оказали футболните отбори на Нефтохимик (Бургас) и Дунав (Русе), както и DJ Mascota.

Благотворителният турнир „Заедно за Вики“ ще се проведе на 25 март 2017 г. от 10:45 часа на терените на “Спортна София 2000” - комплекс Борисова градина. Участие ще вземат футболните отбори на Министерство на финансите, Министерство на земеделието и храните, ЧСИ Неделчо Митев и ФК Торнадо 2013. Повече информация за предстоящото благотворително събитие може да откриете на фейсбук страницата „Футбол с кауза“.