Звездата на Левски Гара Дембеле вкара първия си хеттрик с екипа на "сините" и донесе победата за тима си с 3:1 над Локомотив (София). Снажният нападател се надява да продължи да вкарва.

"За пръв път в кариерата ми се случва да вкарвам толкова много голове в поредни мачове. Дано продължа по същия начин. Вкарвал съм и по 5 гола в един мач, но за втория отбор на Оксер. Сега отивам в Бургас, след това е Лига Европа. Играя със сърце и се опитвам да вкарвам всяко положение, което ми се открива. Топките, които получавам много ми улесняват задачата. В Левски има отлични футболисти и с тях ми е лесно да играя", заяви Дембеле след мача на "Герена".

"Доволен съм, тъй като разбрах, че Левски не е печелил в последните 5 мача срещу Локомотив. Благодаря на феновете за подкрепата", продължи снажният нападател.

Той бе запитан за евентуален трансфер в по-голям клуб. "Наистина съм важен за Левски. Засега имам контракт с клуба, концентриран съм към настоящето, а след време не знам какво ще се случи. Искам да продължа да бележа с екипа на Левски", завърши Дембеле. /БЛИЦ