Спас Делев, който блесна с хеттрик за Берое при победата с 3:1 срещу Атлантас, заяви, че иска да спечели шампионската титла с тима на Петър Хубчев.

"Изиграхме перфектно мачовете с Атлантас, много съм доволен. Радвам се, че успях да вкарам голове, но това е плод на целия отбор - на всичките ми съотборници, на момчетата от скамейката също. Трябва да сме един колектив, за да побеждаваме във всеки мач", коментира Делев пред Диема Спорт.

"Тук ме приеха доста добре, още от първия ден в Берое. Аз познавах някои от момчетата, с които съм бил в други отбори. Надявам се колкото се може по-бързо да направим добър отбор и колектив, за да се борим за шампионската титла тази година. Искам да си поставям големи цели, за да може да ги изпълнявам", каза нападателят.

"Няма ценни голове, важното е да побеждаваме във всеки мач. Надявам се в бъдеще да вкарвам ценни голове за Берое. Тази вечер ще почиваме, от утре започваме да мислим за Брьондби. Добър отбор са, ще ги наблюдаваме и ще преценяваме как да им се противопоставим. Излизаме за победа, няма да се предадем", добави Спас Делев.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015