Героят за Хебър Атанас Кабов не скри радостта си след успеха над родния му Левски с 2:1 в 1/8-финален мач от Купата на България. Той реализира победното попадение в деветата минута на добавеното време. 

„Доста труден мач за нас, но ние го изиграхме по най-добрия начин. Всички се раздадохме на макс. За нас беше много важно да покажем, че нещата извън клуба не ни влият и че сме живи“, каза Кабов. 

„Всеки ден работим доста здраво в тренировките. Имаме много добър треньор, който е много важен не само за отбора, но и за клуба, защото създаде проект, който е важно да не бъде прекъсван. Опитваме се да играем добре във всеки мач, понякога се получава, понякога – не“, продължи юношата на Левски.

„Сили винаги намираме. Като колектив си казваме, че каквото и да става, не трябва да се предаваме. Нашият треньор ни дава увереност. Дори да падаме с 0:5, ние никога не се предаваме и ще опитваме да обърнем докрая“, категоричен е футболистът на Хебър.

„Това, което се говори по медиите и в града, опитваме да не ни влияе. Ние даваме най-доброто от себе си. За останалите неща има фактори, които не зависят от нас, а от други хора", категоричен e офанзивният футболист.

„Голът е доста по-емоционален с оглед на това, че пада в последните минути, като с него продължаваме в турнира. Освен това, исках да дам емоция на хората, които са дошли на стадиона. Те ни мотивират, те ни трябват във всеки мач. Посвещавам победата на цял Пазарджик и на всички хора в клуба“, завърши Атанас Кабов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024