Във Варна вече с нетърпение очакват да стане ясно името на новия старши треньор на Спартак 1918. Няколко са спряганите специалисти, които да наследят на поста Димитър Трендафилов. Както е известно, наставникът подаде оставка след загубата на "соколите" от Добруджа с 0:3, като заяви, че не желае вече да води отбора.

Според близки до клуба името на Георги Иванов - Геша е най-спряганото за заместник на Митко за поста старши треньор на Спартак 1918.

Предвид дългата почивка, която бе дадена на футболистите, днес отборът се събира за първа тренировка за седмицата, като най-вероятно по същото време ще стане ясно кой ще е новият треньор на "соколите". Според запознати ръководството вече е разговаряло с Геша, като очакванията са днес следобед да бъдат финализирани преговорите и той да подпише договор.

Интересен е фактът, че шефовете са приели оставката на Трендафилов, но ще направят всичко възможно да му намерят подходящ пост в клуба, пише още "ВарнаУтре". Според кулоарна информация Митко ще бъде помощник на новия старши треньор в Спартак или наставник в детско-юношеската школа на клуба.

Георги Иванов - Геша за последно водеше Доростол. Преди две години и половина той пое тима от Силистра, който по това време бе аутсайдер в първенството на втория ешелон. Въпреки тежките условия в клуба Геша успя да направи отбор, който стана фактор в Източната "Б" група и дори бе на крачка от влизане в елита. /БЛИЦ