Треньорът на Доростол Георги Иванов-Геша сподели пред БЛИЦ, че футболистите му са надиграли Лудогорец (Разград) и са заслужавали победата. Дербито на върха в Източната "Б" група се игра в събота на стадион "Луи Айер" пред 8000 зрители в Силистра и завърши без победител - 0:0. Така двата отбора останаха на върха в класирането с по 26 точки.

"Повече заслужавахме победата. Момчетата ми играха със сърце, бориха се мъжки. Раздадоха се от първата до последната минута. Сега пак изгледах запис и за пореден път се убедих, че ни отмениха напълно редовен гол, но вече няма какво да променим. Резултатът е 0:0. През второто полувреме Игнат Дамянов вкара, а съдията Георги Кабаков не зачете попадението, тъй като видял засада. Такава обаче нямаше. Реферът се справи добре през срещата, но в тази ситуация определено беше подведен от помощника си", коментира Геша.

"Лудогорец имат големи претенции, но срещу нас не показаха нищо запомнящо се, надиграхме ги. Не съм съгласен с твърденията им, че със сигурност щели да ни бият, ако срещата се бе играла на по-хубав терен", добави треньорът на Доростол.

"Имаше много емоции и заряд не само в публиката, но и на терена. Точката срещу такъв отбор като Лудогорец, имайки предвид тяхната селекция, финансовите им възможности, е успех за нас. Аз още преди дербито казах на играчите си, че искам да видя колко струва Доростол срещу парите на Лудогорец. Продължаваме да мечтаем. И ние имаме шанс за "А" група", каза още Георги Иванов. /БЛИЦ

1_3.jpg
5_2.jpg
4_3.jpg
3_4.jpg