Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов заяви, че доволен от представянето на отбора през есенния полусезон. В последния си мач “железничарите” надиграха с класическото 3:0 Локомотив (Пловдив) в “Надежда”.

“Можеше да сме и по-напред в класирането. Нашата цел бе да останем в първите 4 отбора. През пролетта имаме по-лека програма и да се надяваме да постигнем, това което сме си пожелали”, каза Гигов след двубоя.

“Камбуров остава, всички остават. За това, кои ще привлечем през зимата, ще го кажа след януари. За Окука съм го казал много пъти, но някои непрекъснато налива масло в огъня. Нямам никакви мотиви да го сменявам. Доволен съм от отбора до някъде, защото можехме и по-напред да минем в класирането. Но за жалост това е реалността в момента”, допълни босът на Локо (Сф).

Запитан дали Цветан Генков е вариант да се върне в тима босът заяви: “Не говорим сега за трансфери.” “Георги Христов не ми харесва”, допълни Гигов на въпрос дали нападателят на Левски може да премине в “Надежда”./БЛИЦ