Собственикът на Локомотив (София) Николай Гигов беше много афектиран след загубата с 0:1 от Видима-Раковски. Финансовият благодетел на клуба от "Надежда" изрази мнение, че неуредиците около "железничарите" и стадиона не може да продължават, защото вече влияят твърде много на представянето на футболистите му. Както е известно, двубоят от 19-ия кръг на "А" група беше съпътстван от редица неуредици. Първо беше обявено, че на срещата няма да бъдат допускани фенове, след което обаче агитката на Локо (Сф) беше допусната в стадиона, за да гледа мача, който пък стартира с 10-минутно закъснение заради организационни проблеми.

"Ние сме позор. Явно, че напрежението е дошло прекалено много на играчите. Ще има мач, няма да има. До последно не беше ясно дали срещата ще започне. Ще има публика, няма да има публика. Футболистите се обличат, а не се знае дали ще играят. Това безумие просто не може да продължава. Ние загубихме мача, но нещата извън футбола почват да влияят, това не е нормално", негодуваше Гигов след двубоя, като пози начин отново намекна за оттеглянето си от футбола.

"Полицията отказа да охранява двубоя, защото беше получила писмо от спортното министерство, че няма да има мач и няма да се охранява, защото стадионът е негоден. Това се случва час и 40 минути преди началото на срещата", обясни още Гигов.

"Играхме безобразно слабо и мисля, че по-слабо от това не може да бъде. Мисля, че срещу Локомотив (Пловдив) игра един друг отбор, а не Локомотив (София)", каза още босът на "железничарите.