Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов все още вярва в добрата развръзка с лиценза на клуба. По-рано днес БФС разпространи официална информация, че "железничарите" заедно с ЦСКА не получават лиценз както за евротурнирите, така и за "А" група. Любопитното е, че ако за вътрешното първенство все още има срок за обжалване и предстоящо решение на БФС, за Европа би трябвало всичко да е приключило. Тогава изниква въпросът как Локомотив (София) се надява на лиценз за участие в турнирите при свършен факт?!

"Знам какво трябва да направим и в двете посоки, и за Европа, и за Балгария. Ние нямаме кой знае какви проблеми освен един - пак зависи от мача в събота с ЦСКА. Ако бием и се класираме за Европа, ще действаме по един начин. Ако не победим, ще действаме по друг", заяви Гигов пред БНТ.

"Дългът ни към НАП е около един милион. Водили сме разговори с хора от Агенцията, така че този разговор ще бъде продължен евенутално в понеделник. Нямаме глоби от УЕФА или ФИФА, не дължим нищо на никого", завърши президентът на Локомотив (София)./БЛИЦ
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015