Гладна Нова година ще посрещнат служителите на ЦСКА. Те за пореден път бяха излъгани от собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов, че ще си получат забавените заплати.

Проверка на БЛИЦ показа, че хората от администрацията на клуба, както и служителите в детско-юношеската школа не са получавали възнажражденията си от 5 месеца. Първоначално собствениците на клуба бяха обещали да се разплатят до 18 декември, за да могат хората от клуба да имат пари за Коледа. Това обаче се оказа пълна лъжа, а на въпросната дата им бе казано, че пари ще има в последните дни на декември.

Оказа се обаче, че това е поредното лъжливо обещание, а сега служителите на "червените" се чудят от къде да вземат заеми, за да наредят празничната трапеза.

"Не се издържа вече. През август подписахме фиктивни споразумения, че клуба няма дългове към нас, за да спре мониторнига на УЕФА. Влязохме в положение, защото обичаме ЦСКА. На гола любов обаче не се живее. За разлика от футболистите ние не взимаме десетки хиляди левове и подобни забавяния са пагубни за нас. Има хора с банкови заеми, дължим пари на приятели. Какъв е този абсурд - да работиш без пари...", оплакаха се пред БЛИЦ хора от клуба.