Известният привърженик на ЦСКА Борис Борисов-Барс, който вече 11-и ден е в гладна стачка, обяви, че ще продължи да гладува докато не обърне внимание на обществото. Неговите искания са Станислав Тодоров повече да не бъде футболен съдия, а Борислав Михайлов да обяви датата за конгрес на БФС. В студиото на Нова Телевизия Борисов, който е претърпял инсулт, нарече шуменския рефер „нагъл човек“. Той негодува срещу Тодоров за работата му на мача Черно море – ЦСКА, където реферът ощети „червените“ и не зачете техен гол.
 
„Аз съм спортувал – играл съм футбол, волейбол, яздил съм. Много спортове съм практикувал, но такъв нагъл човек като съдията Станислав Тодоров от Шумен не бях виждал. УЕФА вчера понижи катeгорията му заради грешки на международен мач. Аз уважавам 223.jpgрешението на УЕФА, но този човек според мен не трябва въобще да бъде съдия“, заяви Борисов.
 
„Ще гладувам докато обърна внимание на обществото. Съзнавам колко е сериозно това нещо, но искам да обърна внимание и този съдия няма място в българския футбол. Аз имам като точка друга от исканията ми – Борислав Михайлов да обяви датата на предстоящия конгрес. Моите приятели, запалянковците на ЦСКА, а и не само на ЦСКА, ми казват недей да рискуваш живота си за един боклук. Ще си помисля сериозно“, допълни гладуващият фен на ЦСКА.