ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Задълженията на Левски към НАП може да бъдат поети от един от спонсорите на отбора. В момента се правят сондажи между страните за осъществяването на този ход. Това е фирмата, която пое финансирането на зимния подготвителен лагер на „сините“ в Дубай. На „Герена“ обаче все още нямат разрешение да разкриват името на компанията, която и друг път е правила дарения на клуба.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

В момента НАП има да получава около 11 милиона лева от Левски. На този етап няма яснота дали фирмата ще получи акции, ако такива бъдат емитирани след предстоящото обсъждане на идеята на дъщерно дружество на настоящия основен спонсор на „сините“.

Освен това на „Герена“ може да се появи нов акционер. Съществува вариант тръст „Синя България“ да прехвърли своите 10% от собствеността на клуба на сдружението „Левски на левскарите“. Решение за това трябва да бъде взето на предстоящото редовно годишно събрание на тръста, което ще се проведе на 3 декември.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Има вероятност мажоритарният собственик Наско Сираков да прехвърли акции на кандидат-купувача „Спорт Рипаблик“ още преди Нова година. Легендарният голмайстор държи 86% от клуба.

Развитие по всички въпроси се очаква в първите 10 дни на декември. В момента се водят усилени финални разговори.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК