ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на ЦСКА не е изпълнило две от трите условия на главния архитект на столицата Здравко Здравков за започване на строеж и такъв към момента не може да започне.

Здравков призна, че е поискал проектът да се съгласува с Министерство на културата, с РИОСВ и с проектанта на подробния устройствен план (ПУП) на "Борисовата градина" - проф. Ат. Ковачев.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Припомняме, че през последните дни се появиха още спънки пред реконструкцията на стадиона, свързани с липсите на подробен устройствен план (ПУП) и оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС).

"Доколкото знам е изпълнено само последното условие и визата е съгласувана само с проф. Ковачев, с останалите две институции не знам да има положителен развой.

Последно през май издадох нова виза за благоустрояване на пространството, разположено северозападно от съществуващата чашка на стадиона. 

До момента в НАГ не са внасяни проекти за стадиона, не знам и да са спазени изискванията за съгласуване с Министерство на културата и РИОСВ. 

Към настоящия момент съм се срещал многократно, както с представители на футболния клуб, така и със спортния министър и проектантите, които бяха ангажирани в този процес. Знам, че се работи, но не са представени документи, за да се коментира изобщо на реконструкцията на стадион "Българска армия", заяви Здравков пред Stolica.bg.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!