Андрей Гълъбинов ще поведе атаката на България в мача с Италия. Той бе на пресконференцията заедно със селекционера Ясен Петров и коментира предстоящата среща. 

“За мен този двубой е по-специален, защото от 15 години живея в Италия. Ще се опитам да давам всичко от себе си”, заяви нападателят на Специя.
 
“Донарума е един от най-силните вратари, но не е непробиваем. Ще се опитаме да му вкараме, най-вече аз. Като цяло ще се постараем да затрудним италианците”, добави Гълъбинов. 

“Имах проблеми, но не беше нещо сериозно - просто преумора. Заедно с треньорския щаб взехме решение да не играя срещу Швейцария, за да съм готов напълно за втория мач”, обясни 32-годишният футболист. 

“Не мисля, че цялата грешка е на селекционера. Почти невъзможно е за толкова кратко време да се подготвим срещу отбор, който е граден през последните 7 години. Не влязохме добре в двубоя, но след това имаше добра реакция от отбора. След края нямаше унили сред момчетата.” 

“Не ми беше приятно да не попадам в списъка, но не аз решавам. Сега обаче съм щастлив. Не искам да гледам в миналото, а само напред - към бъдещето”, завърши нападателят.

Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022