Управителят на Пирин (Благоевград) Николай Петрунов се пошегува, че ще глоби Андон Гущеров с кутия шоколадови бонбони. Нападателят от Петрич заби уникална задна ножица в контролата срещу Миньор (Перник) (3:0). Именно такива изпълнения се водят като „запазена марка” за клубния началник, който като футболист вкарваше красиви и все по-красиви голове на стадион „Христо Ботев”.

„Гущеров не ми е поискал разрешение да прави задни ножици. Не съм му давал патентно право да вкарва такива голове. Затова ще бъде глобен с кутия шоколадови бонбони преди днешната тренировка”, коментира в шеговит тон Николай Петрунов.

Извън шегата клубният началник на "орлетата" пожела успех на всички отбори през пролетния дял на първенството в Югозападната "В" група. Пирин подновява шампионата с домакински мач срещу Струмска слава (Радомир) в неделя.

В същото време полузащитникът Димитър Илиев се завърна в Пирин (Благоевград) и от днес ще тренира с отбора. Малко след началото на зимната подготовка, роденият в Кюстендил футболист замина на проби в германски нискоразряден клуб, където не се разбра за условията.

Изпълнението на Гущеров в контролата срещу Миньор:



Гол със задна ножица на Николай Петрунов: