Треньорът на Черноморец Георги Василев бе крайно разочарован след загубата у дома с 0:1 от Калиакра. Гочето определи тима си като "труп без глава".

"Загубихме, въпреки старанието на моите играчи. Не мога да отрека че се стараха. Инициативата бе наша в голяма част от мача. Най-доброто е, че това първенство свършва. Има още 4 мача до края. Трябва да подходим с търпение и внимание при селекцията през лятото", коментира Гочето.

"Тази победа бе спасителният бряг за играчите на Каварна. Трудно решаваме ребуса с вкарването на гол. Отборите добре ни познават, парират нашите възможности. При гостуванията имаме повече шанс, защото противниците ни се отварят, а когато дойдат тук се затварят и си свършват работата. И в четирите мача до края ще пускам млади момчета", обяви намеренията си Георги Василев, който срещу Калиакра пусна на вратата дебютанта Ник Дашев. Атаката пък водеше Яни Пехливанов.

"Ще видим дали младите ще могат да решат проблемите ни в следващия сезон, или ще трябва да търсим нови попълнения. В момента Черноморец го виждам като един труп без глава. Там където трябва да има идея, там където трябва организация в атака, това липсва. През зимата са напуснали основните четирима футболисти, вкарвали голове през есента, а това е ключово за играта ни в момента", добави Василев.

"Договорите на Паскал Борел и Йохен Зайц изтичат през лятото. На други чужденци също. Очертава се възможност за нова селекция. Мисля, че Ник Дашев се стара много, можехме да поемем риска с него, нищо не губихме. Познава добре футболистите, те му вярват. Що се отнася до Борел - заслужава уважение и адмирации и ще ги получи в даден момент в края на първенството", продължи Гочето.

"Имах чувството, че сме наказани да играем без публика. Но решението не опира до мен. Все пак, като не побеждаваме, няма как да има и публика. Мога да гарантирам, че загубихме от Калиакра по честен начин", каза още Георги Василев. /БЛИЦ