Треньорът на Етър (Велико Търново) Георги Василев изтъкна, че тимът му проиграл цяло първо полувреме след нулевото равенство с Локомотив (София) в мач от 7-я кръг на Втора лига.

„Първото полувреме за мен го проиграхме. Не бяхме на нивото, което искахме. Не създадохме това напрежение, което през второто полувреме бе доста по-очевидно и владеехме повече топката, но на моменти се пропуквахме. Може би залогът в този мач даде отражение“, коментира той.

Попитан за случващото се с Левски и ЦСКА, специалистът, който е ръководил и двата тима, сподели: „Левски върви добре, постига резултати, на първо място е и се бори със зъби и нокти за това прословуто първо място. Разбира се това е в начален стадии. Докато ЦСКА изживява някакъв проблем, който явно не могат да го решат. С много индивидуални качества футболисти, но като игрови облик са далеч.“

„Следя и ПСЖ в какво състояние е. Името е голяма, но Лудогорец има добър отбор с много класни футболисти и няма да се учудя, ако победи Пари Сен Жермен“, коментира утрешната евробитка на разградчани Георги Василев.