Голмайсторът на Лудогорец Роман Безяк не започна като титуляр заради влошено състояние часове преди мача с Черноморец Одеса. Двата тима направиха равенство 1:1 в мач от група “В” на Лига Европа, а с едната точка разградчани си осигуриха участие в турнирите и напролет.

“Безяк бе в титулярния състав, но в 16.30 часа докторът ми се обади в стаята и ми каза, че футболистът чувства дискомфорт и повръща. Затова се наложи да го оставя резерва”, обясни Стойчо Стоев.

“Има още два мача, в които нищо не се знае. Ние ще играем освободени психически и ще покажем пълния потенциал, на който сме способни. Това е един успех, който Лудогорец изстрада и заслужено постигна. След последния съдийски сигнал бях щастлив, че се класирахме. И на мен, и на футболистите, това беше най-напрегнатият мач. В този момент нищо не мечтая, изморен съм (смее се). Радвам се за това, което постигнахме, защото не е никак малко. Има много време до пролетта. Това, което постигаме, е добро за Лудогорец и за българския футбол. Аз съм сигурен, че ще се представим добре. Лудогорец постигна нещо, което му дава нужното самочувствие и увереност”, коментира Стойчо Стоев./БЛИЦ