Асът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев щe преследва 11-ия си гол в първенството този сезон днес на "Лаута". "Червените" на Любослав Пенев гостуват на Локомотив (Пловдив) в мач от 12-ия кръг на Efbet Лига от 15:00 часа. 

29-годишният Чочев е лидер в подреждането при стрелците в Еfbet Лига. След него с по 7 попадения се нареждат Абубакар Тунгара (Берое) и Антоан Бароан (Ботев Пд).

"Откакто се завърнах в България, точно сега се намирам в най-добра форма. Това се дължи на треньорския щаб, защото водим добър тренировъчен процес. Личи си и от мачовете. Бележа голове, отборът побеждава, намираме се на челно място в класирането. Това ми дава надежда за добър сезон. Чувството е много приятно", коментира Чочев пред БНТ. 

"Моята роля не е да вкарвам голове, не ми е било и цел. Случва ми се да бележа доста за позицията, на която играя. Радвам се, че се намирам в добра форма. Надявам се така да продължи и занапред. От Любослав Пенев можем да черпим - той има духа на победител, иска да печелим всеки мач. Плюс е той да е в съблекланята", категоричен е Ивайло Чочев. 

"Имах предложения от чужбина, но отказах. Подписах нов договор. Занапред не се знае дали пак ще играя в чужбина", добави опитният халф. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига