ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Голмайсторът на ЦСКА Дюкенс Назон притесни треньорския щаб и лекарския екип на националния отбор на Хаити, след като трябваше да бъде откаран в болница. Това се случи по време лагера на представителния тим на карибската държава в Доминиканската република преди за мача с Бермуда от Лигата на нациите на КОНКАКАФ.

“Назон е добре. Той не участва в последната тренировка на отбора, тъй като се почувства зле. Наложи се да бъде откаран в болница. Направеният преглед показа, че няма здравословен проблем и всичко е било само уплах“, съобщиха от Футболната федерация на Хаити, но не разкриха повече подробности.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

В крайна сметка 28-годишният нападател на ЦСКА беше в групата на Хаити за мача с Бермуда, но остана неизползвана резерва при победата с 3:1. Почти сигурно Назон ще бъде подложен на преглед и при завръщането си в България, за да може в щаба на „армейците“ да са сигурни относно неговото състояние.

Както е известно, нападателят се завърна в националния отбор на Хаити след продължило близо година и половина отсъствие. През уикенда Назон вкара първия гол за победата с 4:0 над Монсерат. С нея Хаити си осигури първото място в групата и ще участва в Лига “А” на следващото издание на Лигата на нациите на КОНКАКАФ. Освен това си гарантира класиране за Голд Къп 2023. Континенталният турнир на Северна Америка и Карибския регион ще се проведе от 24 юни до 16 юли в САЩ.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК