Лудогорец спечели десета поредна и рекордна титла в родния елит, но постижението на „орлите“ явно не е било достатъчно впечатляващо за един от най-авторитетните футболни сайтове goal.com. От изданието сгафиха сериозно и посочиха Славия за шампион на България, представяйки своята карта с първенците по страни в Европа. Както е известно, „белите“ завършиха първи, но в долната четворка на втората осмица или групата от тимове, които се бореха за оставането си в елита.

В колажа на медията има и други грешно обявени шампиони. Например Юргорден е посочен като първенец на Швеция, където от новото първенство са изиграни едва осем кръга, а миналогодишният шампион е Малмьо.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В Норвегия първенството едва започва, а за шампион е обявен Молде, докато настоящият първенец е Будьо/Глимт. В Латвия сезонът е по средата си, а защитаващ титлата си шампион е Рига, а не РФС, както са отбелязали от авторитетната медия на картата си. В Литва пък остават пет кръга до края на сезона и лидер е Судува, а не Жалгирис.

Сгрешен е и шампионът на Словения, където титлата грабна Мура по изключително драматичен начин, изпреварвайки по голова разлика Марибор, обявен за първенец в картата.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 


снимка: Goal.com