Какво се случи късно снощи преди затварянето на трансферния прозорец у нас? ЦСКА трябваше да осъществи привличането на централния нападател Аарон Исека от ОФИ (Крит), за чийто интерес БЛИЦ първи писа.

Преговорите между двата клуба са вървели нито тежко, нито леко. Самият футболист е приел условията по личния си договор и даже е пристигнал вчера сутринта в София. Минал е прегледи и е бил в бойна готовност да позира с фланелката на ЦСКА, подписвайки договор.

Опитите на БЛИЦ да се свърже с някого от ЦСКА удряха на камък. Гръцки колеги също не са получили отговор от ОФИ както се случва.

Късно снощи в 23:53 часа, или 6 минути преди приключването на пазара, БЛИЦ успя да чуе свой източник от БФС. Той ни информира, че трансферът върви към финализиране, след като всички процедури по осъществяването му почти завършени. И дотам... Когато стана полунощ, никой повече не каза нито дума.  И не потвърди, че нещата са на 100 процента. 

Ако трябва да използваме езика на футболния фолклор: "Преди последния съдийски сигнал късно снощи ЦСКА вкара гол. ВАР обаче разгледа ситуацията и не е ясно какво се е случило".

Дали сделката е пропаднала или трансферът на брата на Миши Батшуай в ЦСКА ще бъде обявен по-късно днес?...