ЦСКА се развихри изключително мощно в последните часове на трансферния прозорец, който затваря тази вечер в полунощ. "Червените"  са на крачка да осъществят два гръмки трансфера, научи БЛИЦ.

Клубът е влязъл в контакт с 33-годишния шотландец Лиъм Купър. Централният защитник е легенда на Лийдс. За 10-годишния си престой на "Елънд Роуд" е изиграл близо 300 мача,  вкарал е 15 гола, носил е дълго време капитанската лента. Доскоро беше съотборник на Илия Груев. 

Връзката между ЦСКА и Купър е осъществена от Стилиян Петров и Димитър Бербатов. 

Лиъм трябва да даде отговор до сряда дали ще приеме офертата. Той е свободен агент и затварянето на трансферния прозорец у нас тази вечер не влияе върху евентуалното му привличане.

При положение, че трансферът на шотландеца пропадне, ЦСКА има нови два варианта за централен защитник. 

Паралелно с това "армейците"  са договорили брата на Миши Батшуай - Аарон Исека. 26-годишният белгиец е централен нападател и собственост на гръцкия ОФИ. "Червените" вече са постигнали споразумение с клуба му и очакват да завършат сделката в следващите часове.

Така се очаква ЦСКА да привлече общо шестима нови в последните дни.  Останалите четирима са Марк Пинто, Джеймс Ето'о, Илиан Илиев-младши и Зимер Битики. Ето'о и Битики ще бъдат представени днес.