ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендата на българския футбол Красимир Балъков изненадващо се завръща в родния футболен елит. Той застава начело на борещия се оцеляване в efbet Лига Септември (София). Официалното представяне на Бала ще бъде на 6 май (събота) от 14:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

57-годишният специалист наследява на поста Светослав Петров, който подаде оставка след загубата с 0:2 от Левски в четвъртък вечерта. Договорът на досегашния наставник е прекратен по взаимно съгласие.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Балъков за последно беше начело на ЦСКА 1948 през сезон 2020/21. През кариерата си работил като треньор на швейцарските Грасхопър и Санкт Паули, хърватския Хайдук (Сплит), германския Кайзерслаутерн, родните Черноморец (Бургас), Литекс, Етър, ЦСКА 1948 и националния отбор на България.

Един кръг преди края на редовния сезон Септември заема 13-о място в efbet Лигата с актив от 22 точки, на една пред Пирин и две повече от Хебър. 12-ият Берое е с 27. Предстои участието на столичния тим в плейофите на последните шест отбора в шампионата, от които ще бъдат определени два изпадащи тима, а 14-ият ще играе бараж с отбор от Втора лига.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!