ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

 БЛИЦ пита: Кого подкрепяте във войната на "Герена"? 

Левски ще започне търсенето на нов изпълнителен директор. Това е голямата новина от проведеното днес Общо събрание на акционерите. На форума е станало ясно, че Иво Ивков повече няма да заема поста.

Наско Сираков е предложил на юриста друг пост в клуба, ако иска да остане на работа на „Герена“. Ивков обаче е отказал да заема по-маловажната позиция. Той е заявил пред присъстващите на Общото събрание, че другата седмица ще напусне. 

"С цялото ми уважение към теб, но ти повече няма да си изпълнителен директор. Причините ги знаем всички. И тъй като ценя качествата ти, предлагам да заемеш друг пост и да останеш на работа в Левски", заявил Сираков.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Ивков категорично отказал. Пред медиите той потвърди, че ще изпълнява актуалната си длъжност до следващите вписани промени в Търговския регистър, които трябва да се реализират в следващите няколко дни.

Мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков отказа да говори пред събралите се журналисти. Очаква се по-късно треньорът Станимир Стоилов да направи изявление преди предстоящата тренировка.

По-рано днес стана ясно, че по време на Общото събрание на клуба от поста си в Надзорния съвет е освободен представителят на феновете Петър Ганев. Част от присъстващите фенове напуснаха форума.