Капитанът на Левски Пламен Андреев получи поредното си международно признание. Един от големите сайтове, следящи развитието на младите футболисти, направи материал за 17-годишния вратар на „сините“.

"Пламен Андреев е определян като един от най-интересните млади вратари в Европа. Той се присъединява към школата на Левски през 2018 г. от софийския Ботев 57. Дебютира в българското първенство само на 16 години на 23 май 2021 година в мач срещу Черно море. През този сезон Андреев се пребори за титулярното място в тима и дори стана капитан, което е изключително впечатляващо за младата му възраст. Трябва да се следи развитието му, което е обещаващо", написа известният скаут Яцек Кулиг за „Footballtalentscout“.

В сайта оценяват качествата на Андреев. Там пишат, че е с много добър рефлекс, хващане на топката, спиране на удари от близка и далечна дистанция, харизма и физическа сила. В същото време добавят, че той трябва да работи над някои технически грешки при блокиране и улавяне на топката, както и да подобри увереността си, играта с крака, подаванията и работата под напрежение.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига