Мениджърът на Левски Георги Иванов бе доволен от играта на тима след победата с 3:0 над Славия.

“Играхме на добро ниво. Бяхме агресивни, опасни и имахме положения. Тези три гола бяха най-малкото, с което се отърва Славия. Ако трябва да правя анализ на мача с Ловеч, тогава до 20-ата минута играхме добре. Имахме един шанс и ако бяхме вкарали, щеше да бъде съвсем друго. Литекс с два удара ни вкара два гола. Това не е оправдание, но за самия мач футболистите не бяха толкова агресивни, колкото бяха днес. Отборът днес изглеждаше по различен начин и ако играем така, няма да имаме проблеми в оставащите мачове”, каза Гонзо.

“Целият отбор игра добре, а дали Христо ще действа пак като вътрешен халф, ще решаваме преди двубоите. Той има качества да играе на всяка позиция. Имахме сериозни разговори през седмица и футболистите осъзнаха какво са направили в Ловеч. Това, което видях там, не бяха истинските им възможности. Това, което ме боли е, че срещу Литекс момчетата не дадоха нищо повече от себе си. Всеки един млад футболист трябва да има амбиция да се доказва. Всеки един трябва да разбере, че трябва да се раздава на максимума, за да може да защитава името си пред половин България, която е от Левски. Защото в мача с Литекс разочаровахме феновете. Имаме сили да играем срещу всеки и сме по-добри от всеки. Левски има най-добрите футболисти в България”, продължи Иванов.

“Сигурен съм, че ако играем така, както можем, Локо (Сф) и ЦСКА, няма да бъдат пречка за нас. Изживях тежко гостуването на Литекс, тъй като не отговорихме на агресията на домакините от Ловеч. Те не ни изненадаха с нищо, а ние играхме под възможностите. След всяка загуба е нормално да ни е тежко и да сме щастливи, когато побеждаваме. Точно това искам да виждам, скорост, агресия, момчетата да играят с топката, а не да се притесняват. Това е пътя и съм сигурен, че днес тези футболисти са изпитали удовлетворение от представянето си. Докато съм аз на този пост, ще искам да виждам такъв Левски”, завърши Гонзо./БЛИЦ