Спортният директор на Левски Георги Иванов каза, че е останал доволен от играта, въпреки загубата от Черноморец с 0:1.

“Аз мисля, че днес Левски игра добре, но просто липса на малшанс и класа пред гола ни костваше победата. През цялото време Левски доминираше и жалко, че загубихме. Създадохме 4 чисти голови положения, които не успяхме да вкараме. Ще се опитаме да променим нещата, истината е, че без да вкараш гол не можеш да победиш. Това е наша слабост още от началото на сезона. Работим в тази насока, на за съжаление сме още далеч. Не искам да говоря против футболистите, но за да играеш като централен нападател на Левски, трябва да вкараш дори и без положение. Вярно млади и неопитни момчета, но ни трябва гол, за да побеждаваме. Само добра игра, но без да бием не става. Така бе и с Дебрецен, контролирахме мача и накрая загубихме. Черноморец с половин атака ни победиха”, каза Гонзо.

“Не се получи днес, но не мога да бъда недоволен от играта на футболистите, имаше агресия и раздаване, играха добър футбол, но малшанс, че ни вкараха. Звучи малко като оправдание, но само с победи се излиза от тази криза. Винаги има шанс, днес нямахме, дай Боже в четвъртък да имаме. С Лацио е друг мач, друг заряд, те няма да играят толкова затворено като Черноморец.

Щом си футболист в Левски, не трябва да си мишка и да се криеш. Правим една грешка или две и ни вкарват два гола. Работим в тази насока, треньорът работи. Моля всички фенове и вас журналистите за търпение. Нека да дойде зимата и тогава ще видим какво ще стане”, завърши спортният директор на “сините”./БЛИЦ