Официалният нов треньор на “Левски” Георги Иванов заяви, че ще си тръгне, ако отборът не стане шампион догодина. Както е известно, Гонзо взима цялата власт в клуба, след като треньорът Ясен Петров беше уволнен. В тандем с Георги Иванов ще работят Тони Здравков и Бисер Хаздай.

“Благодарим на Ясен Петров за работата, която свърши. Пожелаваме му успех нататък. В тази една година, в която работихме, станахме много близки, всеки ден бяхме заедно. За мен това не е нещо ново, сега най-важното е да работим по селекцията. Това се прави от доста време, дори има хора, които са подписали договори. Искаме да сме по-силни следващия сезон. Ще направим всичко възможно, имаме всички предпоставки да станем шампиони. Ако не стане “Левски” шампион и догодина, ще си тръгна, още отсега ви го казвам. В “Левски” винаги трябва да си шампион”, заяви Гонзо.

“Направихме силно представяне в Лига Европа, липсваше ни обаче дълга резервна скамейка. Такъв е животът, не винаги по-добрият печели. Взели сме си поуките, надяваме се през новия сезон да станем шампиони. Сашо Александров помогна много на отбора, не само с професионализма си, а и с опита, който даде на младите. Във футбола е така, годините се трупат. Предложих му да вземе пост в клуба, но той иска още да играе”, завърши новият треньор на “сините”./БЛИЦ