Наставникът на "Левски" Георги Иванов остана доволен от показаното от футболистите му в Симитли. "Сините" спечелиха с 2:1 контролата с втородивизионния Септември след попадения на Сьорд Арс и Тодор Христов. Гонзо коментира, че е позволил на Христо Йовов да отсъства от днешния мач. Причината е, че Бижутера има ангажименти покрай кандидат-кметската си кампания в Своге.

"Доволен съм от тази контрола, тъй като видях в игра момчета, които по-малко участват в мачовете. Имаше обаче неща, които не ми харесват. Тренирахме доста през седмицата. Идеята е да бъдем подготвени в официалните мачове, а не за контролите", коментира Гонзо след проверката в Симитли.

"С Йовов сме се разбрали да съчетава ангажиментите си към "Левски" и кандидат-кметската кампания. Той не е изпуснал нито една тренировка, а за този мач аз го освободих", заяви наставникът на "сините".

"Със Септември имаме добри отношения. Направихме приемен изпит тук и следим младите футболисти, които тренират в школата в Симитли", каза още Георги Иванов.