Спортният директор на Левски Георги Иванов нападна част от бившите ръководители на "сините" за критиките им след загубата с 1:2 от Дебрецен. Гонзо говори и за обстановката и очакванията при шампионите преди реванша с унгарците, който е във вторник в Будапеща.

"Не мога да си го обясня!? Явно тези хора са от Левски, само когато работят в клуба. Когато излязат от него, стават против Левски. Бил съм коректен към бившето ръководство и към бивши треньори на Левски. Не съм отправил една критика, но явно тези хора прекаляват и трябва да им се отговори. Бил съм футболист при тези треньори, които дават мнения. Не искам да говоря аз и да казвам какви треньори са били те. Искам да кажа на тях и на деятелите, които всеки ден дават интервюта, че това не помага по никакъв начин на отбора. Те си мислят, че са от Левски, само когато работят в клуба. Когато има проблем хората си свалят маските и ги виждаш какви са. Видяхме ги какво целят и чакат", коментира пред "Гонг" Гонзо.

"Очаквах го, не съм изненадан. Тези хора се крият като мишки, когато отборът побеждава, а после излизат като плъхове от дупките, за да си дават мнението. Те са хора, които по някакъв начин формират общественото мнение. Вие медиите пък им давате трибуна, за да се изявяват. Те показват яда си, че не са в клуба", допълни Георги Иванов. /БЛИЦ