Трагичната игра на Левски в контролата с Локомотив (Мездра) (1:0) е накарала мениджъра на "сините" Георги Иванов да потърси подкрепления на трансферния пазар. Шампионите са впрегнали всичките си усилия да намерят качествен десен бек. До дни такъв трябва да пристигне на проби на "Герена".

На Гонзо са били предложени няколко бранители. "Тема спорт" информира, че той се спрял на защитник от френския Шатору. На Иванов са посочени няколко имена, които не попадат в плановете на треньора на втородивизионния тим - легендарния нападател Жан-Пиер Папен.

Сред тях са 27-годишният Тристан Лахайе, 25-годишният Софиян Шорфа и 21-годишният Ламине Коне. Проблемът обаче е, че състезателите все още имат действащи договори с Шатору, а Папен не иска да ги пусне като свободни агенти.

Ако днес двете страни не се разберат, Гонзо ще премине на резервен вариант. Той ще трябва да избере някого от другите предложени му играчи. При всички положения Иванов ще настоява новият футболист да премине кратък пробен период, преди да му бъде предложен договор. /БЛИЦ