Спортният директор на Левски Георги Иванов призна, че на отбора става все по-трудно да се добере до участие в евротурнирите. “Сините” направиха 1:1 като гости на Черно море и останаха на четвърто място, на 1 точка от третия Локо (Сф).

„Оптимист съм за класиране в Европа. Ако не сме оптимисти, за никъде не сме. Става обаче все по-трудно. Надявам се Локомотив (Сф) да загуби до края, имат тежка програма до края. Трябва да победим Монтана на всяка цена”, каза Гонзо.

“Срещнаха се два отбора, които искаха да спечелят. Знаехме силата на домакините – те са силни от статични положения. Именно по този начин ни вкараха. Немислимо е да получим гол по такъв начин. Както можехме да спечелим, така можехме да загубим. Контролирахме мача, владеехме топката и искахме победата. Черно море с нищо не ни застраши. Ако Сашо Александров беше вкарал, биехме”, допълни Георги Иванов.

“Разбира се, че мислим и за по-далечното бъдеще на клуба. Както гледаме да се класираме този сезон за евротурнирите, така и мислим догодина отново да сме шампиони. ЦСКА си играха за тях, не ни помогнаха. Ако двата отбора бяха направили равен, един от тях можеше да изхвърчи от Европа”, завърши Гонзо./БЛИЦ