Наставникът на "Левски" Георги Иванов включи 20 играчи в групата за предстоящия мач с Калиакра. Двубоят от 10-ия кръг на "А" група е в петък от 18:00 часа на "Герена".

Гонзо смята да даде почивка на Христо Йовов и на Дарко Тасевски в предстоящата среща. Бижутера все пак е включен в групата, но се очаква да отпадне от нея в последния момент.

"Тасевски е болен от 2-3 дни. В понеделник трябва да поднови тренировки с отбора. По всяка вероятност ще дадем почивка на Христо Йовов в предстоящия мач. Говорих с Дарко Тасевски. Казах му, че не трябва да се изказва по този начин след мачовете, въпреки че го разбирам, тъй като е бил афектиран след загубата от Черноморец", коментира Гонзо.

Групата на "Левски" за мача с Калиакра: Пламен Илиев, Божидар Митрев, Александър Башлиев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Ларс Фредрик Рисп, Дъстли Мулдер, Марко Видович, Орлин Старокин, Даниел Димов, Сержиньо Грийн, Владимир Гаджев, Тони Калво, Лъчезар Балтанов, Христо Йовов, Даниел Младенов, Тодор Христов, Симеон Райков, Иван Цветков, Сьорд Арс.