Спортният директор на Левски Георги Иванов за пореден път бе категоричен, че суперзвездата на тима Гара Дембеле на този етап не се продава. На въпрос дали 3 милиона евро са достатъчни за трансфер на голмайстора, Гонзо отсече - "Гара Дембеле е непродаваем. Скоро няма да се разделим с него. Същото се отнася и за Жоазиньо. През зимата ще вземем и нови попълнения. Ние имаме цели, които преследваме и няма да излезем на сергията да разпродаваме."

"Гара не е бил на дискотека", отговори Гонзо на въпрос за нощните похождения на нападателя.

"Футболистите ни днес не подходиха по най-сериозния начин. Нямаше агресивност. Изпуснахме положения, които ако бяхме вкарали, настроението щеше да е друго. Има и такива мачове, важното е, че спечелихме. Гара Дембеле имаше наистина трудни положения, после от по-лесното вкара", продължи Иванов.

"Знаем, че Слори не е играл много време, от месец май. Опитахме се да го подготвим физически, но му лисва игрова практика", обясни Гонзо за дебютанта в състава на Левски.

"Йовов е един от лидерите в Левски. Днес игра по добър начин, след толкова време извън терените. Много се радвам, че се завърна в игра", коментира още Гонзо.

"Не ги оправдавам с мача със Спортинг, защото през цялата седмица им казвахме, че този двубой с Берое е най-важен. Но явно някои се пазеха за мача в Лисабон", продължи шефът в Левски.

"ЦСКА няма да ни е основният конкурент при тази разлика, но винаги е опасен противник. Сигурен съм, че ще се вдигнат, защото тежките им мачове минаха. Ако Левски побеждава, и играе така, ще е нормално да станем шампиониЮ, каза още Георги Иванов. /БЛИЦ