Георги Иванов е седял до ранни зори на "Герена". Спортният шеф и треньор на Левски остана три часа след края на мача с Ред Бул Залцбург (0:1) и си тръгна чак в 3 часа от стадион "Георги Аспарухов".

Гонзо преживя тежко поредната загуба на "сините" в Лига Европа. Той излезе малко след полунощ и застана пред журналистите, а след това се върна в треньорската стая, информира "Гонг". Когато остана съвсем сам, Иванов изгледа пълен запис на мача.

Пред журналистите Георги Иванов защити Георги Петков, но след това със сигурност е видял грешките на вратаря, а и на останалите футболисти.

И след гледане на записа Гонзо остана на мнението, че съдията не е дал нарушение срещу Петков. Той продължи да твърди, че засада при непризнатия гол на Дарко Тасевски няма.

Георги Иванов продължава да търси треньор за Левски, с когото да направят нужната селекция. Видно е, че на "сините" му трябват играчи, които да вдигнат класата на отбора. Според спортния директор най-нужен при новата селекция е силен централен нападател, който да материализира създаваните положения, каквито не липсваха и в мача с Ред Бул Залцбург.

Освен нападател, на Левски, според Гонзо, му трябва стабилен вратар, сигурен централен защитник и здрав опорен халф. Именно това са четирите поста, за които ще се търсят нови футболисти. /БЛИЦ