ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо коментира жребия за Лигата на нациите, който противопостави България на Люксембург, Северна Ирландия и Беларус. 

„Наглед е добър жребият, но сме в такава ситуация, че не можем да подценяваме нито един отбор. Познаваме бегло Люксембург, другите два отбора са непознати“, започна Иванов пред БНТ.

„Откакто започнахме да изграждаме отбора с Ясен Петров и Младен Кръстаич, сега е много по-добър. Илиан Илиев има голям избор от играчи, надяваме се да постигнем целите, които сме си поставили“, продължи той.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„В квалификациите ни беше трудно, обигравахме. Сега се подготвяме за Лигата на нациите, а след това за Световното първенство, тези мачове ще бъдат много полезни. В спорта винаги има опасност да не се случи това, което предвиждаш“, каза още Гонзо.

„Класират се два отбора, шансовете са ни по-големи. Вървяхме в линия, в която не можем да ползваме големи думи, видяхте Сърбия и Унгария колко силни отбори се оказаха“, завърши Георги Иванов.