ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на националния ни отбор по футбол Илиан Илиев коментира жребия за Лигата на нациите, който прати България в Група 3 на Лига C с отборите на Люксембург, Северна Ирландия и Беларус.

"Няма значение дали сме доволни или не. Важното е да погледнем реално на нещата. На миналите квалификации след жребия много думи се изприказваха“, сподели Илиев пред БНТ.

„Избегнахме Швеция, срещу която имаме много негативен баланс, въпреки че с Петър Хубчев ги победихме последният път. Другите отбори нито трябва да ги подценяваме, нито да ги надценяваме. Трябва реално да погледнем къде сме.“

„В следващите четири мача в контролите трябва да се стремим да изградим стил на отбора.“

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Трябва да се стремим да спечелим групата“, добави той.

„Доволни сме от контролите. Много се коментират мачовете срещу Танзания и Азербайджан.

Доста отбори са заети в плейофи за класиране на европейско или в Лигата на нациите. Хубаво е, че имаме тези контроли и няма да имаме много пътувания.“

„Естествено е, че за нас е важно да се опитаме да изградим стил, да направим един гръбнак на отбора и да се опитаме да спечелим групата“, продължи националният селекционер.

„Със сигурност няма да се направят много промени по състава. Направил съм един разширен списък, но когато дойдат мачовете ще се спра на състав от 24-25 футболисти“, каза още Илиан Илиев.