Треньорът на Черно море Георги Иванов коментира представянето на тима си при равенството 2:2 като гост на Локомотив (Горна Оряховица) в мач от 3 кръг на Първа лига. Гонзо призна, че тимът му прави наивни грешки.

„Дойдохме с мисълта да победим. Мачът така се разви, че в крайна сметка трябва да сме доволни и на това равенство. Първенството е дълго. Ние във всеки мач играем за победа. Исках да са 9 точките след първите три кръга, но в крайна сметка сме доволни и на 7“, призна Гонзо.

„Правим наивни грешки и това някой път ще ни изиграе лоша шега. Когато останахме с 10 човека, Локомотив ни натисна, а тактическата ни игра се наруши. Вкараха ни два гола от две центрирания. Второто попадение беше грешка на вратаря. Толкова положения да създадем и да губим с 0:2 не е нормално. Знаехме, че ще бъдат агресивни и ще искат да победят. Лошото е, че ни вкараха гол, когато ние имахме инициативата. Има и такива мачове“, анализира Георги Иванов.

„Бакари бе един месец контузен. В мача срещу Монтана не бе в нужната кондиция. Мисля, че сега се включи добре. Това е футболист, на който Черно море разчита и е още една опция в атака“, добави треньорът на Черно море.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига