ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Любимецът на “сините” фенове Георги Иванов-Гонзо се завърна с равен на “Герена” като треньор на Черно море. “Левски” и варненци направиха 1:1, което задълбочи кризата при “сините”.

Гонзо запази уважение към “Левски” и призна любовта си към клуба: “Не мога да нямам сантименти към “Левски”, 15 години съм си дал сърцето и душата на този клуб и тя все още е тук. Благодаря за подкрепата на феновете, съжалявам, че “Левски” е в такова положение. Отборът има потенциал, не знам на какво се дължи това нещо, но класирането и точките не отговарят на възможностите на тима. Винаги съм бил човек, който обича този клуб. Сега обаче защитавам интересите на друг клуб и е нормално да искам Черно море да победи”, заяви Георги Иванов.

“Получи се достоен мач, за съжаление останахме с 10 души, което ни попречи да реализираме нашия замисъл. Целта ни е седмо място. За мен е важно да играем от мач на мач по-добре и да не обръщаме внимание на писанията и глупостите за отбора. Не знам дали дузпата и картонът не са пресилени, благодаря на момчетата за мъжкат аигра и себераздаването”, допълни наставникът на Черно море./БЛИЦ