ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Славиша Йоканович даде пресконференция след равенството 1:1 с Черно море. Сърбинът за пореден път съвсем открито призна неща, които други треньори биха премълчали. Наставникът каза, че “Левски” е слаб отбор и се е излъгал, поемайки тима: “Хората очакваха по-силен “Левски”, а и аз, явно и те са се излъгали, и аз.”

“Първото полувреме играхме без желание, без амбиции и така трудно можем да стигнем до победата. Отново поведохме от дузпа и отново допуснахме изравняване. Много трудно вкарваме голове, а леко приемаме. Получихме гол от първия техен удар. Това е “Левски” в момента. На практика днес използвах всички играчи, които имам. Но “Левски” трябва да побеждава като отбор. Днес поставих всички карти, с които разполагах, на терена. Дойдох тук с идеята “Левски” да доминира над съперниците си, но вече се съмнявам дали сме способни на това. Доминирахме само над Пирин Гоце Делчев. Вече се чудя дали да опитваме да доминираме, или да използваме някакви други начини. “Левски” е това, което показахме днес, това са всичките ни играчи. За мен оставя да работя с играчите, с които имам. Това е реалната ситуация и общо взето се въртим в кръг. Аз никога не съм спирал да вярвам в себе си и моята задача е с играчите, които разполагам в момента, да променя резултатите. Следващата седмица ще изляза със същия отбор, вероятно и по-следващата, но това вече е друг въпрос. Разбирам феновете, те нямат никаква причина да харесват това, което виждат, дори нямат причина да ни подкрепят. Но това е положението в момента”, заяви Йоканович.

“Аз съм треньор на Левски, това са играчи на “Левски”, а задачата ни е да побеждаваме, независимо дали е Любимец или Лудогорец. Феновете имат право да са надеволни дори от моята работа, моята работа е да направя “Левски” по-силен и боеспособен. Нашето решение е да освободим въпросните футболисти и да вземем нови. Първото го изпълнихме, а за второто...все още не сме. Няма смисъл да се връщаме назад”, допълни сърбинът.

На въпрос, очаквал ли е да поеме толкова слаб “Левски”, Йоканович отговори: “И аз мисля, че “Левски” е много слаб отбор в момента. Хората очакват да е по-силен, но явно и те са се излъгали, и аз. Аз не съм човек, който не вижгда и разбира какво се случва около мен. Аз съм наясно, че харча кредита си на доверие. Това е като с телефона, когато кредитът ти намалява, лимитът в един момент свършва.”

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ