„Няма как да се каже на черното, че е бяло, след като е излязла снимка и информация в сръбските медии за интереса на БФС към Младен Кръстаич. Факт е, че президентът Борислав Михайлов и аз се видяхме с треньора. Да, Кръстаич е един от фаворитите за поста. Има обаче и други специалисти в нашия списък, така че не бързайте да обявявате нещо за факт, преди да има подписани договори“, коментира пред БЛИЦ техническият директор на футболния ни съюз Георги Иванов.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

„Вече казах в интервю пред вашата медия, че в края на юли ще обявим името на новия селекционер. Това ще се случи на Изпълкома. Дебело подчертавам, че изборът ще бъде направен след гласуване“, каза още Гонзо.

Според други източници на БЛИЦ обаче Кръстаич е големият фаворит и само чудо може да спре назначението му. Той е постигнал пълна договорка с Борислав Михайлов и вече е получил одобрението на повечето членове на Изпълкома.  С две думи – Младен е на 90% новият селекционер на България. Нещата ще станат факт на 100 процента при сключен договор.