Временният селекционер на България Георги Иванов – Гонзо, изрази задоволството си от играта на тима при нулевото равенство с Грузия в мач от Лига С, група 4 на Лигата на нациите.

„За нас след загубата от Грузия за класиране не можехме да говорим в този турнир, предвид това, че имахме много контузени играчи в офанзивен план. Затова и днес заложихме на тактика с контраатаки, с които да се опитаме да отбележим. Футболистите показаха, че се борят мъжки, много помия се изля върху тях, но обществото ни показа, че никой не е уважаван“, каза селекционерът след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„И с Гибралтар не можахме да развием атаки. Йомов, Неделев, Доминик Янков, Десподов ги няма. Това са футболисти с класа, които могат да направят разликата, но днес те отсъстваха. Класирането не ме интересува. Интересува ме играта. Хареса ми това, че футболистите показаха, че са мъже и не отстъпват и педя терен“, продължи Гонзо.

„След като се приберем, с президента на Михайлов ще си говорим и ще решим кое е най-добро за българския футбол. Ще преценим кой да бъде новият селекционер“.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!